Workshop Papier scheppen

Je leert tijdens deze workshop de basisprincipes van het papier scheppen. Een heel leuke workshop waarin je zowel ambachtelijk als creatief bezig bent.

Data : 

 • 7 november 2020 van 14:00 – 16:30
 • 5 december 2020 van 14:00 – 16:30

Voor groepen vanaf 4 personen kunnen we ook alternatieve tijdstippen afspreken. 

Ga direct naar inschrijven…

 • Waar: de KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10, 2805BD Gouda.
 • Prijs: €25,00 dit is inclusief materiaal en koffie en thee.
 • Voor wie: volwassenen
 • Aantal deelnemers: minimum aantal deelnemers is 4 en het maximum aantal is 8

Omschrijving

Workshop Papier scheppen

Hou jij van papier en wil je het zelf leren maken?

Tijdens de workshop leer je de basis van het papier scheppen en ga je naar huis met een aantal vellen handgeschept papier.

Papier scheppen is een vrij eenvoudige techniek om te leren en als je de slag te pakken hebt kun je eindeloos gaan variëren met verschillende kleuren en materialen. Denk daarbij aan verschillende soorten en kleuren pulp, het toevoegen van stukjes tekst, afbeeldingen, bloemen, takjes, stukjes touw enz.

Zo ontstaan heel persoonlijke vellen die vaak al een kunstwerkje op zich zijn, maar die je op een later tijdstip natuurlijk ook verder kunt bewerken.

De workshop wordt gegeven in het ruime atelier van de KunstMaakPlaats waar op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden en waar we zorgvuldig omgaan met de hygiëne voorschriften ivm het corona virus.

Heel leuk als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Inschrijven voor de workshop


  7 november 2020 om 14:00 - 16:305 december 2020 om 14:00 - 16:30ik wil meer informatie over een volgende workshop

  betaalverzoekfaktuur

  Contact

  Wil je advies over of deze workshop bij jou past? Wil je de mogelijkheden van een arrangement bespreken? Of heb je andere vragen. Neem dan contact met mij op.

  Bel me, stuur een berichtje via Whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

  Locatie

  Het adres van de KunstmaakPlaats is: van Limburg Stirumstraat nr 10 in Gouda. Vlakbij het station en ook op loopafstand van het historische centrum van Gouda. De KunstMaakPlaats bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift in het pand aanwezig. De ingang is in de poort.

  In de buurt kun je gratis parkeren.

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.