Recensies Workshop Papierscheppen

Workshop papier scheppen
Average rating:  
 11 reviews
 by Nanda

Leuke workshop! In no time leer je de beginselen van het papier scheppen. Tineke is enthousiaste lerares. Hoog tempo, al doende leren. Goede voorbereiding, alle materialen staan klaar. Je gaat met een aantal vellen zelfgeschept papier naar huis. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een uurtje extra zou meer kans op 'diepgang' geven, extra technieken, bij elkaar de kunst afkijken

 by Cora

Via YouTube kun je alles leren, maar in het echt ervaren wat er gebeurt, wat anderen doen, daar leer ik sneller van. Het was inspirerend en gezellig om kennis te maken met de primaire handigheid van het papierscheppen en -gieten. Ik ben meteen thuis verder gegaan met de spullen uit mijn keuken. Aanrader!

 by Gonnie

De workshop papierscheppen gedaan bij Tineke. Het was heel leuk om , na de goede uitleg, zelf aan te slag te gaan om je eigen papier te maken. Heel leerzaam, leuk en gezellig. Zeker aan te raden om ook eens te gaan ervaren.

 by Danielle

Wat een leuke workshop waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën! Dankzij de de duidelijk uitleg konden we meteen aan de slag. Alles stond klaar en er was een uitgebreide keus aan kleuren en materialen. Ontspannen sfeer, gezellig aan de slag met een kopje thee en iets lekkers erbij.

 by Anna en Huib van der Zee

Was een leuke workshop vanmorgen bij Tineke!
Goede informatie over de geschiedenis van papier!
Uitleg was duidelijk, zo konden we zelf aan de slag.
Leuke dingen gemaakt. Ook makkelijk om thuis verder te experimenteren!

Dank je wel Tineke

Huib en Anna

 by Petronette

In relaxte sfeer basis papierschepen geleerd. Goed verzorgd, eerst een kopje thee of koffie met versnapering. Daarna gelijk aan de slag, alles stond klaar! Onder de ontspannen leiding van Tineke tot leuke resultaten gekomen.

 by Marrianne Waalwijk

Hele leuke gezellige workshop papier scheppen bij Tineke Radder. De resultaten zijn echt verrassend! Een aanrader dus!

 by M. de Jong

Een hele leuke manier om kennis te maken met het maken van papier. Tineke was erg gastvrij, geduldig in uitleg en er waren allerlei materialen beschikbaar om een creatie van papier te maken.

 by Carola

Erg leuke en ontspannen workshop. Tineke had alles goed voorbereid en uitgelegd en er was genoeg keuze in het ‘extra’ materiaal, om toe te voegen aan je papier.
Wellicht kan voor sommigen wat voorbeeld-materiaal inspirerend zijn (desnoods op foto’s).
Bedankt, Tineke!

 by Marlies

Ik vond het een leuke workshop waarbij ik heb kunnen onderzoeken hoe het papierscheppen werkt en wat er zoal mogelijk is, heel praktisch.

 by Karin

Tineke is heel gastvrij. Papierscheppen of -gieten is leuk om te doen. Veel materiaal aanwezig om uit te kiezen. In korte tijd maak je veel werkstukjes.