Recensies Cursus Schilderen en gemengde technieken

Cursus Schilderen en gemengde technieken
Average rating:  
 11 reviews
 by Karin

Het is een genot om bij Tineke in haar woonkamer creatief aan de slag te gaan. Tineke weet een ongedwongen sfeer te creëren. Er is alle ruimte om met je eigen ideeën en verschillende technieken aan de slag te gaan, terwijl Tineke je tips aanreikt. Niets is haar te gek, het is duidelijk voelbaar dat Tineke put uit jarenlange ervaring met beeldende kunst.
Van harte aanbevolen!

 by Anja

Ik heb nu een aantal blokken van 5 lessen voornamelijk geschilderd. Zonder enige ervaring begonnen en ik merk dat ik al veel heb geleerd. Ik kies zelf een onderwerp uit en krijg al doende goede aanwijzingen en tips. Zo heb ik verschillende schildertechnieken toegepast en daarbij word ik ook uitgedaagd door Tineke om eens uit mijn comfortzone te treden. Die uitdaging ga ik meestal graag aan en de resultaten zijn leuk! Omdat de groepen klein zijn, is er voor iedereen voldoende aandacht. Ik heb alweer zin in de volgende serie lessen.

 by Tineke

Ik ben begonnen met acryl schilderen. Ook met houtskool een stilleven van fruit gemaakt. Met krijt een mooi werk gemaakt.
Veel geleerd wat betreft kleuren mengen en technieken. Het is heel gezellig en een ontspannen sfeer. Nu nog een beeld maken. Een uitdaging voor het nieuwe jaar.

 by Mady

Tineke is een ware inspiratiebron.
Je werkt en experimenteert in een fijne, ongedwongen sfeer.

 by Marja

Ik heb nu 2 keer deze cursus met veel plezier gevolgd. Het leuke vind ik dat je keuze voor materiaal, verf, techniek of onderwerp helemaal vrij is. Daarbij geeft Tineke tips en moedigt je aan om dingen ook eens op een andere manier te proberen. Het zijn leerzame en, ook niet onbelangrijk, gezellige ochtenden. Het maakt niet uit of je beginner of meer gevorderd bent; als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn, dan zou ik deze cursus zeker aanraden.

 by Mandi Schut

Ik heb bij Tineke veel nieuwe technieken geleerd terwijl ik niet gekozen had voor les. Zij komt heel enthousiast over en probeert potentieel te ontwikkelen.

 by Marian

Hallo
Hoe leuk is het, om te ontdekken, iets wat je nooit gedaan hebt en toch kan leren
Dan moet je naar Tineke Radder gaan
Ik heb al 2 keer de cursus gemengde technieken gedaan,
Er is zoveel mogelijk, en Tineke geeft als maar ideeën aan!
Het is leerzaam, ontspannend en super leuk om met vrienden samen te werken.
Ik stop voorlopig niet

Wie weet tot ziens bij Tineke
Groetjes Marian

 by Marjon

....wat n heerlijk creatieve inspirerende bevlogen vrouw is Tineke...!!! De eerste les van alles uitproberen met verf in vlakjes, waardoor het voor iedereen staps gewijs je doet"wennen" aan het schilderen... heel laag drempelig waardoor echt iedereen versteld staat van z'n eigen "meesterwerk"...voldoende hulp wordt geboden door Tineke met haar tips en tools rn oplossingen...n heerlijk ochtendje even het koppie leeg maken dmv het schilderen ..echt 'n aanbeveling...dank voor al je hulp!

 by Esther

Tot voor kort was ik alleen thuis in het schilderen van raam- en/of deurkozijnen, grote muren en dergelijk opknapwerk.
Tineke heeft me als beginner meegenomen 'op reis' in de wondere wereld van het (kunst-)schilderen, nu om iets op papier of doek te creëren.
Rustig en opbouwend laat ze je zelf de kunst ontdekken, met af en toe een handige of corrigerende tip, het aangeven van een techniek en alles wat er bij komt kijken om tot een 'schilderij' van jouzelf te komen.
Dit alles natuurlijk met een kop koffie en de gezelligheid van andere creatievelingen.
Bedankt Tineke!

 by Inge

Erg leuke cursus! Je ontdekt verschillende technieken en gaat lekker zelf aan de slag. Tineke helpt je goed als je niet weet hoe te beginnen of als je vast zit. Voor allerlei niveau’s geschikt, veel persoonlijke aandacht en hartstikke gezellig!

 by Anna

In een relaxte sfeer ontdekken wat schilderen voor jou betekent.
Tineke gaat in op jouw behoefte, heeft geduld en ervaring met diverse technieken en mogelijkheden voor jou.
Alles is mogelijk.
Heel blij dat ik deze stap gezet heb, geeft energie en leert je anders naar kunst te kijken.
Ben nog niet uitgeleerd!.