Workshop Collage maken

Een heel leuke creatieve workshop, waarbij je gaat “schilderen” met stukjes papier in plaats van met verf. Je gaat naar huis met een uniek kunstwerkje.

Data: zaterdagochtend 7 november van 10:00-17:00 uur

Ga direct naar inschrijven…

 • Waar: de KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10, 2805BD Gouda.
 • Prijs: €25,00 dit is inclusief materiaal en koffie en thee.
 • Voor wie: volwassenen
 • Aantal deelnemers: minimum aantal deelnemers is 4 en het maximum aantal is 8

Omschrijving

Workshop Collage maken

Dit is een hele leuke creatieve workshop. We gaan aan de slag met oude tijdschriften, lijm en een schildersdoekje. Daarmee maken we een afbeelding waarbij we in plaats van met verf met stukjes papier gaan “schilderen”.  Al bladerend, scheurend en plakkend ben je bezig met kleuren, vormen en compositie en zo ontstaat er een persoonlijk kunstwerkje. Heel verrassend om te doen.

Deze workshop is een leuke kennismaking met de discipline collage maken. Als je hier verder mee wilt en ook van experimenteren houdt is de Cursus collage maken en experimenteren met gemengde technieken echt iets voor jou. 

Je kunt je laten leiden door het materiaal maar er zijn ook foto’s en afbeeldingen die je als inspiratie of voorbeeld kunt gebruiken. Heb je zelf een idee of een afbeelding waar je iets mee wilt. Neem die dan mee dan kun je die gebruiken.

De workshop wordt gegeven in het ruime atelier van de KunstMaakPlaats waar op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden en waar we zorgvuldig omgaan met de hygiëne voorschriften ivm het corona virus.

Heel leuk als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Inschrijven voor de workshop

  Deze workshop wordt op zaterdagochtend 7 november van 10:00 tot 12:30 gegeven.

  betaalverzoekfaktuur

  Contact

  Wil je advies over of deze workshop bij jou past? Wil je de mogelijkheden van een arrangement bespreken? Of heb je andere vragen. Neem dan contact met mij op.

  Bel me, stuur een berichtje via whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

  Locatie

  Het adres van de KunstmaakPlaats is: van Limburg Stirumstraat nr 10 in Gouda. Vlakbij het station en ook op loopafstand van het historische centrum van Gouda. De KunstMaakPlaats bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift in het pand aanwezig. De ingang is in de poort.

  In de buurt kun je gratis parkeren.

  ..

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.