Workshop Collage

Een heel leuke creatieve workshop, waarbij je intuitief gaat scheuren, plakken, knippen en eventueel schilderen. Je gaat naar huis met een heel persoonlijk schilderijtje

  • Waar: Middenmolenlaan 32, 2807DM in Gouda
  • Prijs: €35,00 dit is inclusief materiaal en koffie en thee.
  • Voor wie: volwassenen
  • Aantal deelnemers: minimum aantal deelnemers is 2 en het maximum aantal is 6

Omschrijving

Dit is een hele leuke creatieve workshop. We gaan aan de slag met oude tijdschriften, lijm, verf en een schilder doekje. Al bladerend, scheurend, schilderend en plakkend ben je bezig met kleuren, vormen en compositie en zo ontstaat er een persoonlijk kunstwerkje. Heel verrassend om te doen.

Er zijn inspirerende voorbeelden aanwezig maar je kunt zelf natuurlijk ook een schets, idee of afbeelding meenemen die je als inspiratie wilt gebruiken. Een collage maken is een heel intuïtieve manier van werken, je zult verbaasd zijn over wat er “zomaar” ontstaat.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in de gezellige woonkamer van Tineke, bij mooi weer gaan we in de tuin aan de slag. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze workshop op locatie te organiseren.  (Er worden dan naast de workshopkosten ook reiskosten in rekening gebracht. )

De prijs is €35,00, dit is inclusief benodigde materialen en koffie en thee.

Het minimum aantal deelnemers is 2 en maximum is 6. (Bij een workshop op locatie wordt het aantal deelnemers in overleg bepaald)

Heb je interesse neem dan contact met me op dan kunnen we een datum plannen.

Ook heel leuk om deze workshop cadeau te doen. Hij kan al geboekt worden vanaf 2 personen. In overleg kan er natuurlijk ook voor taart gezorgd worden!

Fijn als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Contact

Wil je advies over of deze workshop bij jou past? Wil je de mogelijkheden van een arrangement bespreken? Of heb je andere vragen. Neem dan contact met mij op.

Bel me, stuur een berichtje via whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.