Workshop Collage maken

Een heel leuke creatieve workshop, waarbij je gaat “schilderen” met stukjes papier in plaats van met verf. Je gaat naar huis met een uniek kunstwerkje.

 • Waar: Middenmolenlaan 32, 2807DM in Gouda
 • Prijs: €25,00 dit is inclusief materiaal en koffie en thee.
 • Voor wie: volwassenen
 • Aantal deelnemers: minimum aantal deelnemers is 4 en het maximum aantal is 6

Omschrijving

Dit is een hele leuke creatieve workshop. We gaan aan de slag met oude tijdschriften, lijm, verf en een schilder doekje. Al bladerend, scheurend, schilderend en plakkend ben je bezig met kleuren, vormen en compositie en zo ontstaat er een persoonlijk kunstwerkje. Heel verrassend om te doen.

Er zijn inspirerende voorbeelden aanwezig maar je kunt zelf natuurlijk ook een schets, idee of afbeelding meenemen die je als inspiratie wilt gebruiken. Een collage maken is een heel intuïtieve manier van werken, je zult verbaasd zijn over wat er “zomaar” ontstaat.

De workshop wordt gegeven in de gezellige woonkamer van Tineke, bij mooi weer gaan we in de tuin aan de slag. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze workshop op locatie te organiseren.

De prijs is €25,00, dit is inclusief benodigde materialen en koffie en thee.

Het minimum aantal deelnemers is 2 en maximum is 6. (Bij een workshop op locatie wordt het aantal deelnemers in overleg bepaald)

Ook heel leuk om deze workshop cadeau te doen. Hij kan al geboekt worden vanaf 2 personen. In overleg kan er natuurlijk ook voor taart gezorgd worden!

Fijn als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Inschrijven voor de workshop

  Deze workshop wordt op zaterdagochtend 7 november van 10:00 tot 12:30 gegeven.

  betaalverzoekfaktuur

  Contact

  Wil je advies over of deze workshop bij jou past? Wil je de mogelijkheden van een arrangement bespreken? Of heb je andere vragen. Neem dan contact met mij op.

  Bel me, stuur een berichtje via whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.