Workshop Schilderen

Dit is een hele leuke creatieve workshop. We werken met acrylverf op een schilderdoekje. Je bent bezig met kleuren, vormen en compositie en zo ontstaat er een persoonlijk kunstwerkje. Heel verrassend om te doen.

Er zijn inspirerende voorbeelden aanwezig maar je kunt zelf natuurlijk ook een schets, idee of afbeelding meenemen die je als inspiratie wilt gebruiken.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in de gezellige woonkamer van Tineke in Gouda. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze workshop op locatie te organiseren.

In de agenda kun je zien of er een workshop gepland is. Je kunt de workshop in overleg ook op een zelf gekozen datum boeken.

De prijs is €35,00 dit is inclusief benodigde materialen en koffie en thee.

Het minimum aantal deelnemers is 2 en maximum is 6. (Bij een workshop op locatie wordt het aantal deelnemers in overleg bepaald)

Ook heel leuk om deze workshop cadeau te doen. Hij kan al geboekt worden vanaf 2 personen. Er kan natuurlijk ook voor taart gezorgd worden!

Fijn als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Heb je vragen over de workshop of wil je meer weten over het organiseren van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum bel of mail me gerust. Ik kom graag met je in contact.

Contact

Heb je vragen over de workshop of wil je informatie over het boeken van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum.  Neem dan contact met mij op.

Bel me, stuur een berichtje via Whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.