Workshop Papier scheppen

Je leert tijdens deze workshop de basisprincipes van het papier scheppen. Een heel leuke workshop waarin je zowel ambachtelijk als creatief bezig bent.

Workshop Papier scheppen

Hou jij van papier en wil je het zelf leren maken?

Tijdens de workshop leer je de basis van het papier scheppen en ga je naar huis met een aantal vellen handgeschept papier.

Papier scheppen is een vrij eenvoudige techniek om te leren en als je de slag te pakken hebt kun je eindeloos gaan variëren met verschillende kleuren en materialen. Denk daarbij aan verschillende soorten en kleuren pulp, het toevoegen van stukjes tekst, afbeeldingen, bloemen, takjes, stukjes touw enz.
Zo ontstaan heel persoonlijke vellen die vaak al een kunstwerkje op zich zijn, maar die je op een later tijdstip natuurlijk ook verder kunt bewerken.

Een heel fijne, laagdrempelige, workshop met een mooie combinatie van ambachtelijk en creatief bezig zijn.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in de gezellige woonkamer van Tineke in Gouda, bij mooi weer gaan we in de tuin aan de slag. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de workshop op locatie te organiseren. (Er worden dan naast de kosten voor de workshop ook reiskosten gerekend.)

In de agenda kun je zien of er een workshop gepland is. Je kunt de workshop in overleg ook op een zelf gekozen datum boeken.

De prijs is €35,00, dit is inclusief benodigde materialen en koffie en thee.

Het minimum aantal deelnemers is 2 en maximum is 6. (Op locatie kunnen wordt het aantal deelnemers in overleg bepaald.)

Ook heel leuk om deze workshop cadeau te doen. Hij kan al geboekt worden vanaf 2 personen. Er kan natuurlijk ook voor taart gezorgd worden!

Fijn als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Heb je vragen over de workshop of wil je meer weten over het organiseren van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum bel of mail me gerust. Ik kom graag met je in contact.

Contact

Heb je vragen over de workshop of wil je informatie over het boeken van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum.  Neem dan contact met mij op.

Bel me, stuur een berichtje via Whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.