Cursus Schilderen en tekenen ( 5 lessen )

Kom schilderen en tekenen, voor zowel beginners als gevorderden. Elke cursist krijgt individuele begeleiding.

Data

Woensdagochtend van 10:00 – 12:30 uur

 • Startdatum 17-03-2021 laatste les 14-04-2021

Donderdagavond van 19:30 – 22:00 uur

 • Startdatum 18-03-2021 laatste les 15-04-2021

Ga direct naar inschrijven…

 • Waar: de KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10, 2805BD Gouda.
 • Prijs: €80,00
 • Voor wie: volwassenen
 • Aantal deelnemers: het minimum aantal deelnemers is 4

Omschrijving

Cursus Schilderen en Tekenen ( 5 lessen )

De dingen die je om je heen ziet of waar je door geraakt wordt omzetten in een schilderij of een tekening is ontzettend leuk om te doen. Je maakt iets wat uniek is en heel persoonlijk.

Ik bied steeds korte cursussen van vijf lessen aan. Per blok heb ik een onderwerp of thema waar je, als je dat leuk vindt, mee aan de slag kunt gaan. Werk je liever naar een eigen idee of onderwerp dan kan dat natuurlijk ook.

Aan het einde van de cursus kun je weer inschrijven voor een volgend blok lessen van deze cursus. Of je schrijft je in voor een blok van een andere cursus. Zo zit je nergens lang aan vast en kun je flexibel lessen komen volgen.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, iedereen krijgt begeleiding op maat.
Het plezier van nieuwe dingen ontdekken, het experimenteren en de ontdekkingstocht naar jouw ideeën en beeldtaal zijn voor mij belangrijker dan een “perfect” gemaakt werk.

Ben je een beginner dan gaan we eerst kennis maken met het materiaal en de technieken. Ben je al wat langer bezig dan kijken we hoe je nog beter kunt leren schilderen of tekenen. Daarnaast zal ook het onderwerp ideeontwikkeling regelmatig aan de orde komen.

Als je komt schilderen kun je met acryl of olieverf werken.
Bij het schilderen met olieverf is het niet toegestaan om met terpentine te werken, in plaats daarvan kun je reukloze terpentine of Gamsol gebruiken, beter voor jezelf, je medecursisten en het milieu, of olieverf op waterbasis.

De cursus wordt gegeven in het ruime atelier van de KunstMaakPlaats waar op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden en waar we zorgvuldig omgaan met de hygiëne voorschriften ivm het corona virus.

Kan de cursus niet starten, door nieuwe ontwikkelingen rondom het corona virus, dan zit je nergens aan vast en krijg je het lesgeld terug gestort. Als op dat moment de cursus al gestart is dan worden de lessen, die uitvallen, op een later tijdstip ingehaald.

Leuk als je deze cursus bij mij komt volgen!

Inschrijven voor de cursus schilderen en tekenen


  woensdagochtend van 10:00 – 12:30 uur (startdatum 17 maart 2021)donderdagavond van 19:30 – 22:00 uur (startdatum 18 maart 2021)

  betaalverzoekfaktuur

  Contact

  Wil je advies over of deze cursus bij jou past? Of heb je andere vragen. Neem dan contact met mij op.

  Bel me, stuur een berichtje via whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

  Locatie

  Het adres van de KunstmaakPlaats is: van Limburg Stirumstraat nummer 10 in Gouda. Vlakbij het station en ook op loopafstand van het historische centrum van Gouda. De KunstMaakPlaats bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift in het pand aanwezig. De ingang is in de poort.

  In de buurt kun je gratis parkeren.

   

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.