Cursus Schilderen en Gemengde technieken (5 lessen) om de week

Kom schilderen, een collage maken of vrij werken met allerlei materialen en technieken, voor zowel beginners als gevorderden. Elke cursist krijgt individuele begeleiding.

Data

Woensdagmiddag van 13:30 – 16:00 uur (om de week)

 • Startdatum 25-09-2024 (nog 6 plaatsen)
 • Startdatum 02-10-2024 (nog 2 plaatsen)

Donderdagochtend van 10:00 – 12:30 uur (om de week)

 • Startdatum 26-09-2024 (VOL)
 • Startdatum 03-10-2024 (nog 4 plaatsen)

Ga direct naar inschrijven…

 • Waar: Middenmolenlaan 32, 2807DM in Gouda
 • Prijs: €85,00 (exclusief gebruik materialen)
 • Prijs: €135,00 (inclusief gebruik schilder/teken materialen en papier)
 • Voor wie: volwassenen
 • Aantal deelnemers: het minimum aantal deelnemers is 3 het maximum aantal is 6

Recensies

Ik heb nu een aantal blokken van 5 lessen voornamelijk geschilderd. Zonder enige ervaring begonnen en ik merk dat ik al veel heb geleerd. Ik kies zelf een onderwerp uit en krijg al doende goede aanwijzingen en tips. Zo heb ik verschillende schildertechnieken toegepast en daarbij word ik ook uitgedaagd door Tineke om eens uit mijn comfortzone te treden. Die uitdaging ga ik meestal graag aan en de resultaten zijn leuk! Omdat de groepen klein zijn, is er voor iedereen voldoende aandacht. Ik heb alweer zin in de volgende serie lessen.  

Anja geeft de cursus 5 sterren

Het is een genot om bij Tineke in haar woonkamer creatief aan de slag te gaan. Tineke weet een ongedwongen sfeer te creëren. Er is alle ruimte om met je eigen ideeën en verschillende technieken aan de slag te gaan, terwijl Tineke je tips aanreikt. Niets is haar te gek, het is duidelijk voelbaar dat Tineke put uit jarenlange ervaring met beeldende kunst.
Van harte aanbevolen!

Karin geeft de cursus 5 sterren.

meer recensies

Cursus Schilderen en Gemengde technieken ( 5 lessen )

De dingen die je om je heen ziet of waar je door geraakt wordt omzetten in een kunstwerk is ontzettend fijn om te doen. Je maakt iets wat uniek is en heel persoonlijk. Ik bied steeds korte cursussen van vijf lessen aan die om de week gegeven worden. Tijdens de cursus krijgt iedereen begeleiding op maat, of je nu wilt schilderen, tekenen, een collage wilt maken of heerlijk wilt experimenten met allerlei technieken het kan allemaal tijdens de lessen. Je kunt naar eigen idee of onderwerp werken maar als je het fijn vind kan ik je helpen met een idee, voorbeelden of soms zelfs met een opdracht.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Het plezier van nieuwe dingen ontdekken, het experimenteren en de ontdekkingstocht naar jouw ideeën en beeldtaal zijn voor mij belangrijker dan een “perfect” gemaakt werk.

Ben je een beginner dan gaan we eerst kennis maken met het materiaal en de technieken. Ben je al wat langer bezig dan kijken we wat nog beter of anders kan. Daarnaast zal ook het onderwerp ideeontwikkeling regelmatig aan de orde komen.

Tijdens de lessen kun je met acryl of olieverf werken.
Bij het schilderen met olieverf is het niet toegestaan om met terpentine te werken, in plaats daarvan kun je Gamsol gebruiken, beter voor jezelf, je medecursisten en het milieu, of olieverf op waterbasis.

De cursus wordt gegeven in de gezellige huiskamer van Tineke.

Het minimum aantal deelnemers is 3 en het maximum is 6.

De kosten: Als je zelf je schilder/tekenmaterialen meeneemt zijn de kosten €85,00. Wil je gebruik maken van de schilder/tekenmaterialen en papier van het atelier (uitgezonderd doeken) dan kost de curus €135,00

Wil je meer weten over de cursus of heb je andere vragen. Bel of mail me dan gerust, ik kom graag in contact met je.

Inschrijven voor de cursus Schilderen en gemengde technieken

  woensdag 25 septemberwoensdag 2 oktoberdonderdag 26 septemberdonderdag 3 oktober

  De locatie waar deze cursus gegeven wordt is Middenmolenlaan te Gouda.

  betaalverzoekfaktuur

  Contact

  Wil je advies over of deze cursus bij jou past? Of heb je andere vragen. Neem dan contact met mij op.

  Bel me, stuur een berichtje via whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.