Cursus Schilderen en Gemengde technieken ( 5 lessen )

De dingen die je om je heen ziet of waar je door geraakt wordt omzetten in een kunstwerk is ontzettend fijn om te doen. Je maakt iets wat uniek is en heel persoonlijk. Ik bied steeds korte cursussen van vijf lessen aan. Tijdens de cursus krijgt iedereen begeleiding op maat, of je nu wilt schilderen, tekenen, een collage wilt maken of heerlijk wilt experimenten met allerlei technieken het kan allemaal tijdens de lessen. Je kunt naar eigen idee of onderwerp werken maar als je het fijn vind kan ik je helpen met een idee, voorbeelden of soms zelfs met een opdracht.

Aan het einde van de cursus kun je weer inschrijven voor een volgend blok lessen van deze cursus.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Het plezier van nieuwe dingen ontdekken, het experimenteren en de ontdekkingstocht naar jouw ideeën en beeldtaal zijn voor mij belangrijker dan een “perfect” gemaakt werk.

Ben je een beginner dan gaan we eerst kennis maken met het materiaal en de technieken. Ben je al wat langer bezig dan kijken we wat nog beter of anders kan. Daarnaast zal ook het onderwerp ideeontwikkeling regelmatig aan de orde komen.

Tijdens de lessen kun je met acryl of olieverf werken.
Bij het schilderen met olieverf is het niet toegestaan om met terpentine te werken, in plaats daarvan kun je Gamsol gebruiken, beter voor jezelf, je medecursisten en het milieu, of olieverf op waterbasis.

De cursus wordt gegeven in de gezellige huiskamer van Tineke in Gouda.

Het minimum aantal deelnemers is 3 en het maximum is 5.

De kosten: Als je zelf je schilder/tekenmaterialen meeneemt zijn de kosten €80,00  Wil je gebruik maken van de schilder/tekenmaterialen en papier van het atelier (uitgezonderd doeken) dan kost de cursus €130,00.

In de agenda staat wanneer deze cursus weer wordt aangeboden.

Wil je liever prive les dan kan dat ook, neem daarvoor contact met me op.

Kan de cursus niet starten, door nieuwe ontwikkelingen rondom het corona virus, dan zit je nergens aan vast en krijg je het lesgeld terug gestort. Als op dat moment de cursus al gestart is dan worden de lessen, die uitvallen, op een later tijdstip ingehaald.

Leuk als je deze cursus bij mij komt volgen!

Wil je meer weten over de cursus of heb je andere vragen. Bel of mail me dan gerust, ik kom graag in contact met je.

Contact

Wil je advies over of deze cursus bij jou past? Of heb je andere vragen. Neem dan contact met mij op.

Bel me, stuur een berichtje via whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.