Workshop Botanische prints maken met een gelli plate

Data:

 • Zaterdag 12 oktober van 10:30 – 12:30 (nog 7 plaatsen)
 • Zaterdag 19 oktober van 10:30 – 12:30 (nog 4 plaatsen)
 • Zaterdag 16 november van 10:30 – 12:30 (nog 7 plaatsen)

Vanaf twee personen kan in overleg de workshop ook op een andere datum worden geboekt.

Waar: Middenmolenlaan 32, 2807 DM Gouda

Prijs: 37,50 dit is inclusief materiaal, koffie en thee

Aantal deelnemers: Minimaal 2 en maximaal 7

Workshop Botanische prints maken met een gelli plate

Een Gelli plate is een flexibele afdrukplaat die je kunt gebruiken om prachtige prints te maken. Het leuke is dat je bij werken met deze plaat helemaal niet hoeft te kunnen tekenen of schilderen om een mooi resultaat te bereiken.

Tijdens de workshop leer je verschillende technieken om mooie afdrukken van planten en bloemen te maken. We gaan aan de slag met planten, bloemen, acrylverf, sjablonen en allerlei verschillende materialen. Na afloop ga je naar huis met een aantal zelfgemaakte botanische prints.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in de gezellige woonkamer van Tineke in Gouda. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze workshop op locatie te organiseren (Er worden dan naast de kosten voor de workshop ook reiskosten gerekend.

De prijs is €37,50 dit is inclusief benodigde materialen en koffie en thee.

Het minimum aantal deelnemers is 2 en het maximum is 7 (bij een workshop op locatie wordt het aantal deelnemers in overleg bepaald).

Ook heel leuk om deze workshop cadeau te doen. Hij kan al geboekt worden vanaf 2 personen. Er kan natuurlijk ook voor taart gezorgd worden!

Fijn als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Heb je vragen over de workshop of wil je meer weten over het organiseren van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum bel of mail me gerust. Ik kom graag met je in contact.

Kijk hier voor reviews van deze werkshop.

Inschrijven voor de workshop


  12 oktober19 oktober16 novemberik wil meer informatie over een volgende workshop

  betaalverzoekfaktuur

  Contact

  Heb je vragen over de workshop of wil je informatie over het boeken van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum.  Neem dan contact met mij op.

  Bel me, stuur een berichtje via Whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.