Workshop Botanische prints maken met een gelli plate

Een Gelli plate is een flexibele afdrukplaat die je kunt gebruiken om prachtige prints te maken. Het leuke is dat je bij werken met deze plaat helemaal niet hoeft te kunnen tekenen of schilderen om een mooi resultaat te bereiken.

Tijdens de workshop leer je verschillende technieken om mooie afdrukken van planten en bloemen te maken. We gaan aan de slag met planten, bloemen, acrylverf, sjablonen en allerlei verschillende materialen. Na afloop ga je naar huis met een aantal zelfgemaakte botanische prints.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in de gezellige woonkamer van Tineke in Gouda. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze workshop op locatie te organiseren (Er worden dan naast de kosten voor de workshop ook reiskosten gerekend.)

In de agenda kun je zien of er een workshop gepland is. Je kunt de workshop ook op een zelf gekozen datum boeken.

De prijs is €35,00 dit is inclusief benodigde materialen en koffie en thee.

Het minimum aantal deelnemers is 2 en maximum is 6. (Bij een workshop op locatie wordt het aantal deelnemers in overleg bepaald)

Ook heel leuk om deze workshop cadeau te doen. Hij kan al geboekt worden vanaf 2 personen. Er kan natuurlijk ook voor taart gezorgd worden!

Fijn als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Heb je vragen over de workshop of wil je meer weten over het organiseren van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum bel of mail me gerust. Ik kom graag met je in contact.

Contact

Heb je vragen over de workshop of wil je informatie over het boeken van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum.  Neem dan contact met mij op.

Bel me, stuur een berichtje via Whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.