Omschrijving

Workshop Collage maken

Dit is een hele leuke creatieve workshop. We gaan aan de slag met oude tijdschriften, lijm, verf en een schilder doekje. Al bladerend, scheurend, schilderend en plakkend ben je bezig met kleuren, vormen en compositie en zo ontstaat er een persoonlijk kunstwerkje. Heel verrassend om te doen.

Er zijn inspirerende voorbeelden aanwezig maar je kunt zelf natuurlijk ook een schets, idee of afbeelding meenemen die je als inspiratie wilt gebruiken. Een collage maken is een heel intuïtieve manier van werken, je zult verbaasd zijn over wat er “zomaar” ontstaat.

De workshop wordt gegeven in de gezellige woonkamer van Tineke, bij mooi weer gaan we in de tuin aan de slag. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deze workshop op locatie te organiseren.

In de kalender kun je de data vinden, waarop de workshop in Gouda gegeven wordt. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de workshop op andere data te organiseren.

De prijs is €25,00, dit is inclusief benodigde materialen en koffie en thee.

Het minimum aantal deelnemers is 2 en maximum is 6. (Bij een workshop op locatie wordt het aantal deelnemers in overleg bepaald)

Ook heel leuk om deze workshop cadeau te doen. Hij kan al geboekt worden vanaf 2 personen. In overleg kan er natuurlijk ook voor taart gezorgd worden!

Heel leuk als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Heb je vragen over de workshop of wil je meer weten over het organiseren van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum bel of mail me gerust. Ik kom graag met je in contact.

Contact

Heb je vragen over de workshop of wil je informatie over het boeken van de workshop op locatie of op een zelfgekozen datum.  Neem dan contact met mij op.

Bel me, stuur een berichtje via Whatsapp of stuur een mail. Ik kom graag met je in contact.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over de workshops, cursussen en exposities? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief.